Η κρίσιμη Τετάρτη για τον Γκερέρο

Έντονο ατομικό έκανε την Τρίτη ο Ισπανός επιθετικός και σήμερα θα δοκιμάσει να βγάλει μέρος του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα.

Η κρίσιμη Τετάρτη για τον Γκερέρο

Η μεγάλη αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα τη Κυριακής με τον Ατρόμητο, αλλά και αυτού με τη Μπέτις την επόμενη Πέμπτη έχει να κάνει με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός είχε υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο ματς με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Η επιστροφή του στη δράση έχει μπει στην τελική ευθεία και μετράει αντίστροφα μέχρι να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Την Τρίτη το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Γκερέρο ανέβασε στροφές και έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη, μάλιστα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Θα επιχειρήσει να βγάλει ένα μέρος του προγράμματος που θα ακολουθήσουν οι συμπαίκτες του την Τετάρτη.

Επομένως είναι πολύ κρίσιμη ημέρα για την επιστροφή του Ισπανού επιθετικού. Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι. Από ‘κει και πέρα ανάλογα με το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του στις επόμενες προπονήσεις θα αποφασιστεί αν θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το Περιστέρι. Μοιάζει απίθανο κάτι τέτοιο να συμβεί και ο Γκερέρο περισσότερο ετοιμάζεται για τη Μπέτις.