Ταξίδι για τον Κούτρη

Γαλλικά Μέσα επιμένουν πως το ενδιαφέρον της Ρεν είναι πολύ σοβαρό και μάλιστα φέρεται να είναι και πολύ προχωρημένο.

Ταξίδι για τον Κούτρη

Δεν κέρδισε απλά τη θέση του στην ενδεκάδα, αλλά βγάζει και μάτια. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι μόνιμα στο αρχικό σχήμα και με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα. Στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Φινλανδία ο Κούτρης έκανε και το ντεμπούτο του με το εθνόσημο στο στήθος ως μία συνέχεια της πολύ καλής του εικόνας το τελευταίο διάστημα.

Οι καλές του εμφανίσεις έχουν τραβήξει ήδη τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων. Πληροφορίες ήθελαν την Άουγκσμπουργκ να τον τσεκάρει στο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία, ενώ και η Ρεν φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι τον μπακ του Ολυμπιακού.

Για τη γαλλική ομάδα, ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα είναι και πιο σοβαρά απ’ ότι είχε φανεί αρχικά. Σύμφωνα με το Mercato365 ο πρόεδρος της Ρεν Ολιβιέ Λετάνγκ μετέβη στη χώρα μας προκειμένου να μιλήσει για τον μπακ του Ολυμπιακού.

Τα γαλλικά Μέσα επιμένουν πως το ενδιαφέρον της Ρεν είναι πολύ θερμό και μάλιστα φέρεται να είναι και πολύ προχωρημένο. Οι Γάλλοι είχαν δει τον Κούτρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θεωρούν πως είναι μία πολύ καλή περίπτωση με την οποία αξίζει να ασχοληθούν.