Ο Μασούρας και ο ρόλος των ανταλλαγμάτων

Το τμήμα σκαόυτινγκ έχει ανάψει εδώ και καιρό το πράσινο φως για τον άσο του Πανιωνίου. Και οι «κυανέρυθροι» θέλουν αν ωφεληθούν από μία τέτοια κίνηση.

Ο Μασούρας και ο ρόλος των ανταλλαγμάτων

Προτεραιότητα στον Ολυμπιακό έχει το ματς με τον Ατρόμητο και αυτό με τη Μπέτις στη Σεβίλλη. Οι Πειραιώτες έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και εξετάζουν κάθε περίπτωση που έχει ενδιαφέρον ειδικά από την Ελλάδα. Είναι γνωστό πως πρόθεση τους είναι να εντάξουν στο ρόστερ τους ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου όπως έχουμε αναφέρει ξανά. Ένας ποδοσφαιριστής που τον έχουν τσεκάρει πολλές φορές οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και έχουν ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Αν πράγματι οι Πειραιώτες αποφασίσουν να τον κάνουν δικό τους αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο. Το θέμα με τον Μασούρα είναι πως το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019. Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής αν θέλει από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Κάτι τέτοιο δεν σκοπεύει να το κάνει ο παίκτης, ενώ και ο Πανιώνιος θα προτιμήσει να τον δώσει τον Ιανουάριο και να επωφεληθεί από μία τέτοια κίνηση.

Πέρα από το οικονομικό όφελος η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει και ποδοσφαιριστές δανεικούς. Νικολάου και Βρουσάι έχουν πέσει στο τραπέζι ως ανταλλάγματα για τον Μασούρα. Τον πρώτο οι Νεοσμυρνιώτες τον ήθελαν και το καλοκαίρι, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση του. Έναν άλλον παίκτη που θα επιχειρήσουν να πάρουν είναι και ο Μάνος.

Τον Έλληνα επιθετικό τον ήθελαν το καλοκαίρι, αλλά τελικά ο παίκτης έμεινε στον Ολυμπιακό. Βέβαια, αυτή η υπόθεση δεν είναι και τόσο απλή, αφού ο Ολυμπιακός έχει πολλά κενά στην επίθεση του. Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από διάφορες άλλες παραμέτρους.