Χειρουργήθηκε ο Χασάν (pic)

Ο Αιγύπτιος φορ βρίσκεται στην Πορτογαλία και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από το νέο έτος.

Χειρουργήθηκε ο Χασάν (pic)

Αρκετά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αχμέντ Χασάν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί από τη νέα χρονιά. Στο φινάλε του αγώνα με τους «πράσινους» ο Χασάν βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας και από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως το πρόβλημα του είναι σοβαρό.

Ο φορ των Πειραιωτών έκανε για κάποιες ημέρες θεραπεία στον Ρέντη, αλλά ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από το ιατρικό επιτελείο της Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι έκαναν καθαρισμό στο γόνατο του Χασάν προκειμένου να επιστρέψει πιο γρήγορα στη δράση. Στην πορτογαλική ομάδα, άλλωστε ανήκουν τα δικαιώματα του και φυσικά θα έπρεπε το ιατρικό τιμ να γνωρίζει την κατάσταση του.

Ο Αχμέντ Χασάν τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο του και ανάρτησε μάλιστα και σχετική φωτογραφία στα social media. «Είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά θα συνεχίσω τη δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας», έγραψε ο Αιγύπτιος φορ, ο οποίος δέχεται ευχές από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως είχε μείνει για 20 ημέρες εκτός δράσης λόγω μυϊκού τραυματισμού και επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tough moment but I’ll always keep going ?? thanks everyone for the messages ?? #elhamdulellah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις