Προβλήματα για τον Ατρόμητο

Με εμπόδια ξεκίνησε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Προβλήματα για τον Ατρόμητο

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ο Ατρόμητος που επέστρεψε τη Δευτέρα το απόγευμα στις προπονήσεις. Οι «κυανόλευκοι» παραμένουν μαζί με τον ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα και έχουν μπροστά τους ακόμα ένα πολύ σημαντικό ματς με τους Πειραιώτες.

Στο Περιστέρι γνωρίζουν πως θα βρουν αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, θα παλέψουν προκειμένου να προσθέσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους.

Στην προπόνηση της Δευτέρας δεν έλαβε μέρος ο Ουγκράι, ο οποίος έκανε θεραπεία με κολύμπι και χάνει σίγουρα το ματς της Κυριακής. Αντίθετα ο Βασιλακάκης που αναμενόταν να ξεκινήσει προπονήσεις δεν τα κατάφερε και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Κιβρακίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

*Από την προπόνηση του Ατρόμητου απουσιάζει ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος ενσωματώθηκε με την Εθνική Ελπίδων, ενώ εκτός είναι και οι Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος και Χρήστος Θεοδωράκης.