Τι γίνεται με τον Γκερέρο ενόψει Ατρομήτου

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μόνο σε θαύμα θα πρέπει να ελπίζει για να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο.

Τι γίνεται με τον Γκερέρο ενόψει Ατρομήτου

Ξανά χωρίς επιθετικό έχει μείνει ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού είδε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Αχμέντ Χασάν να τραυματίζεται και πλέον να μένει εκτός γι’ αρκετά μεγάλο διάστημα. Την ίδια ώρα ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο συνεχίζει να είναι στα… πιτς και το τεχνικό τιμ έχει την αγωνία του.

Όπως έχουμε γράψει από την περασμένη εβδομάδα μόνο με θαύμα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής. Οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τον Γκερέρο, αλλά μετά και την προπόνηση της Δευτέρας δεν φαίνεται πως θα τα καταφέρει.

Ο Ισπανός επιθετικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, τη Δευτέρα, αν και υπήρχε μία αίσθηση ότι θα δοκίμαζε να βγάλει μέρος της προπόνησης με την ομάδα. Ο Γκερέρο έκανε κανονικά το πρόγραμμα του γι’ ακόμα μία φορά και φαίνεται πως δεν θα είναι διαθέσιμος για τον Ατρόμητο.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν σκοπεύει να τον πιέσει τον ποδοσφαιριστή και ούτε να πάρει το ρίσκο να παίξει με τους «κυανόλευκους». Φυσικά οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τον Ισπανό φορ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ελπίδα.