Η εντολή για Ποντένσε: «Μην γλιτώσει ο mini»

Φοβερές ατάκες στη δίκη των 44 κατηγορούμενων για την επίθεση στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ.

Η εντολή για Ποντένσε: «Μην γλιτώσει ο mini»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξαιτίας της ιστορίας με τον Ντανιέλ Ποντένσε και είναι λογικό να παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στη δίκη των 44 κατηγορούμενων για την επίθεση των οργανωμένων οπαδών των «λιονταριών». Στην ακροαματική διαδικασία της συγκεκριμένης υπόθεσης, ωστόσο, ακούγονται φοβερά πράγματα.

Συγκεκριμένα η Diario de Noticias γράφει στο ρεπορτάζ της ότι ο εισαγγελέας της έδρας άστραψε και βρόντηξε για τον Μπρούνο ντε Καρβάλιο. Όλο το θέμα στην ιστορία είναι πως η Αστυνομία της Λισαβόνας κατάφερε να υποκλέψει μηνύματα και τηλεφωνικές συνομιλίες από την εφαρμογή Whats App.

Από αυτές προέκυψε πως ο Ντε Καρβάλιο έδωσε οδηγίες για την επίθεση. Ζήτησε από τους οπαδούς να επιτεθούν στους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο και όχι στο γήπεδο, διότι «θα είναι επικίνδυνο, θα έχει πολύ αστυνομία».

Το φοβερό είναι πως στις συνομιλίες γίνεται αναφορά και για τον Ντανιέλ Ποντένσε. Μάλιστα ο Ντε Καρβάλιο παρά το γεγονός πως ο νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν τραυματίας είχε δώσει εντολή «μην γλιτώσει ο mini», όπως ήταν η σχετική ατάκα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι ποδοσφαιριστές που έπρεπε να πληρώσουν περισσότερο ήταν οι Ρούι Πατρίτσιο και Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίοι επίσης έλυσαν το συμβόλαιο τους.

Αυτό που προκύπτει από την όλη ιστορία είναι πως ο Ντε Καρβάλιο έχει άμεση σχέση με όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ. Επομένως η ομάδα της Λισαβόνας δεν μπορεί να αξιώνει χρήματα από τον Ολυμπιακό.