Ποιες μεταγραφές; Πρώτα ο Ατρόμητος

Καλή είναι η μεταγραφολογία, αλλά τι νόημα θα έχει αν ο Ολυμπιακός δεν φύγει με το «διπλό» από το Περιστέρι. Από Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία για τους «κυανόλευκους».

Ποιες μεταγραφές; Πρώτα ο Ατρόμητος

Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να έχει δώσει τροφή στα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα, δύο για το Europa League και ένα για το Κύπελλο. Όλα αυτά μέχρι τις γιορτές.

Και για να τα πάρουμε με τη σειρά τους τα πράγματα οι Πειραιώτες πρέπει να κάνουν πέντε νίκες στο πρωτάθλημα. Η αρχή πρέπει να γίνει στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι «κυανόλευκοι» παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, όμως οι Πειραιώτες οφείλουν να πάνε στα Δυτικά προάστια και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Οποιαδήποτε κουβέντα για μεταγραφές δεν θα έχει καμία αξία αν ο Ολυμπιακός δεν νικήσει τον Ατρόμητο ή αν ακόμα χειρότερα πετάξει κι αλλούς βαθμούς μέχρι τις γιορτές. Σαφώς και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη από ενίσχυση, όμως, πρώτα απ’ όλα έχουν ανάγκη από νίκες.

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος ξέρει ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας, όπως ξέρει και η διοίκηση ποιες είναι. Εκείνο που τον «καίει» όμως περισσότερο απ’ όλα είναι να νικήσει τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες βάζουν πάντα δύσκολα στον Ολυμπιακό και το ματς της Κυριακής είναι όλα τα λεφτά.

Εξίσου πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι με τη Μπέτις, αλλά και αυτό τη δεδομένη στιγμή περνάει σε δεύτερη μοίρα. Προτεραιότητα έχει ο αγώνας με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν νικήσει την ΑΕΚ, ενώ έχουν πάρει ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ. Για τον Πορτογάλο προπονητή όλα τα υπόλοιπα έχουν ελάχιστη σημασία αν χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Και είναι αλήθεια ότι τι κουβέντα να γίνει για μεταγραφές αν έχει ανοίξει η διαφορά από την κορυφή και αν έχει χαθεί η Ευρώπη;