Νάτχο: «Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στον Ολυμπιακό»

Ο Ισραηλινός χαφ μίλησε για τις πρώτες του ημέρες στο μεγάλο λιμάνι και για την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Νάτχο: «Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στον Ολυμπιακό»

Έχει εξελιχθεί σε μία πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό και ειδικά όταν έρχεται από τον πάγκο πάντα δίνει λύσεις. Ο λόγος για τον Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «one» του Ισραήλ και αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του όσο και στο πρώτο του διάστημα στο μεγάλο λιμάνι.

Αναλυτικά ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε:

Για το αν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό: «Ναι. Είναι όμως κάτι το φυσιολογικό. Όταν παίρνεις μεταγραφή σε μία νέα ομάδα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστείς. Όταν έφτασα στην Ελλάδα, η ομάδα χρειαζόταν και αυτή το χρόνο της και μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να καταλάβω τι θέλει ο προπονητής, αλλά και οι συμπαίκτες μου από εμένα. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα για εμένα».

Για το στόχο της πρόκρισης του Ισραήλ στο επόμενο Euro: «Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο. Η Εθνική μας ομάδα (σ.σ Ισραήλ) δεν έχει λάβει ποτέ μέρος σε ένα Euro και αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Όμως όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα, να μπούμε στα πλέι οφ και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Για την εικόνα των αποδυτηρίων του Ισραήλ: «Αισθανόμαστε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού. Πιστεύω πως δεν υπάρχουν προβλήματα εντός αποδυτηρίων και όλα μέχρι στιγμής είναι καλά. Τώρα υπάρχει το παιχνίδι με την Σκωτία και θεωρώ πως είμαστε ένα σύνολο έμπειρων παικτών και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».