«Βλέπει Ντίαζ ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του αριστερού μπακ Ένζο Ντίαζ της Ρίβερ Πλέιτ.

«Βλέπει Ντίαζ ο Ολυμπιακός»

Από το εξωτερικό συνεχίζουν να προκύπτουν ονόματα για τον Ολυμπιακό. Σειρά τώρα είχε η Αργεντινή, αφού γράφτηκε πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ένζο Ντίαζ που αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ.

Πρόκειται για αριστερό μπακ που είναι 28 ετών και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρτιν Ντεμικέλις. Ο τεχνικός της Ρίβερ δεν είναι αρνητικός να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον παίκτη.

Στηρίζουν, μάλιστα το ρεπορτάζ τους στο γεγονός ότι στους «ερυθρόλευκους» αγωνίζονται δύο Αργεντίνοι οι Σαντιάγκο Έσε και Φρανσίσκο Ορτέγκα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Ντίαζ ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο Ντεμικέλις όταν ανέλαβε την ομάδα και τον απέκτησε στις αρχές του 2023 από την Ταγιέρες. Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα τέσσερα εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2026.

Με την Ρίβερ Πλέι έχει κάνει φέτος 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δύο ασίστ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή έχουν ενδιαφερθεί και ομάδες από την Τουρκία. Ο Ολυμπιακός, πάντως έχει στο ρόστερ του αριστερό μπακ τον Ορτέγκα, ενώ ο Μεντιλίμπαρ θα δώσει ευκαιρίες και στον Αποστολόπουλο.