Ολυμπιακός: Επιμένει να μείνει μόνιμα ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ενημέρωσε τη Γουλβς ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο «Μολινό» και ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να τον κρατήσει μόνιμα στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Επιμένει να μείνει μόνιμα ο Ποντένσε

Ό,τι περνά από το χέρι του κάνει ο Ντανιέλ Ποντένσε για να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και τα επόμενα χρόνια. Ο δανεισμός του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και ο ίδιος θα πρέπει να επιστρέψει στη Γουλβς. Όπως προκύπτει ωστόσο, ο ίδιος ενημέρωσε τους «λύκους» ότι δεν προτίθεται να γυρίσει στο «Μολινό», αλλά αντίθετα να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

Φυσικά, ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, υπολογίζει τον παίκτη για το ρόστερ της νέας σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον αγγλικό σύλλογο ώστε να έρθουν σε συμφωνία και να παραμείνει ο 28χρονος άσος στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σημειώνεται ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ποντένσε κατέγραψε 15 γκολ και 13 ασίστ σε 47 εμφανίσεις του σε όλες τρις διοργανώσεις και προσέφερε τα μέγιστα ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στην κατάκτηση του Conference League στον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα.