Ο Ομάρ μίλησε για τον Μαρτίνς και το ενδεχόμενο να φύγει

Μεγάλη συνέντευξη σε νορβηγικά Μέσα παραχώρησε ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος στάζει μέλι για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ομάρ μίλησε για τον Μαρτίνς και το ενδεχόμενο να φύγει

Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος παρά τη φημολογία του καλοκαιριού ότι θα έφευγε από τον Ολυμπιακό τελικά και έμεινε, αλλά και είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Νορβηγός μπακ μίλησε Μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στη Nettavisen.no. Ο Ομάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Πέδρο Μαρτίνς και όπως είπε μάλιστα έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αναγέννηση του αυτή τη σεζόν.

Αναλυτικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε:

Για την Ευρώπη: Ναι μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήταν τόσο καλό για εμάς υπό την έννοια ότι ήμασταν μαθημένοι να παίζουμε στο Champions League. Όλα τα προηγούμενα χρόνια παίζαμε εκεί.

Για το ότι παίζει συνέχεια στον Ολυμπιακό και την Εθνική: Δεν είναι απλώς κάτι θετικό. Είναι πολύ καλό από κάθε πλευρά και άποψη. Είναι πολύ σπουδαίο να έχεις μπει σε μία σειρά. Αποδίδω καλά, νιώθω καλά και είμαι εκεί που θεωρώ ότι πρέπει να είμαι. Εάν μία είσαι έξω και μία μέσα δεν γίνεται. Είναι πρόβλημα.

Για τους περισσότερους από πέντε τραυματισμούς που είχε τα τελευταία χρόνια: Δεν θέλω να μιλάω άλλο για αυτά και για τους τραυματισμούς μου. Ότι έγινε έγινε. Είναι καλό για όλους και φυσικά για μένα που γύρισα καλά και δυνατός.

Για την αλλαγή Νο14 σε προπονητή στον Ολυμπιακό από το 2014 που πήγε στον σύλλογο και τον Μαρτίνς: Ο Μαρτίνς μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση και με πίστεψε! Μου άρεσε πολύ εξαρχής που ήταν ένας προπονητής τόσο σίγουρος και ξεκάθαρος στο τι πίστευε και ήθελε. Μου έδειξε πόσο με θέλει και ότι με ήθελε για αρχηγό. Μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι και ήμουν, έπαιξα τόσο ματς και θα έπαιζα οπουδήποτε για εκείνον.

Για το εάν είχε σκεφτεί το καλοκαίρι μία μεταγραφή: Δεν μπορώ να πω εάν υπήρχε ενδιαφέρον ή ευκαιρίες να φύγω. Ο κόουτς ήταν πολύ συγκεκριμένος. Τον στήριξα και τον στηρίζω και επέλεξα να σταθώ δίπλα του. Είχα τόσους τραυματισμούς αλλά η ομάδα ήταν δίπλα μου και διάλεξα να μείνω. Χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ποτέ δεν ξέρεις μία νέα κατάσταση με νέο προπονητή σε μία ομάδα. Όταν είδα πως με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω ήμουν αποφασισμένος να μείνω.

Για την Super League και τα ντέρμπι: Θα έπρεπε να είχαμε πάρει το μάξιμουμ. Έπρεπε να κερδίσουμε με Παναθηναϊκό. Η ομάδα βγάζει καλή εικόνα αλλά κάποιες φορές δεν έχουμε το εύκολο γκολ.

Για την Εθνική Νορβηγίας και τον ρόλο του: Νιώθω ότι πάω καλά και πάντα κοιτάω το τι θέλει ο προπονητής και η ομάδα. Πάντα επικεντρώνομαι στους αγώνες και στο τι πρέπει να γίνει.