Συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας και μάλιστα θα γίνει και ειδική τελετή στις 18 Ιουνίου.

Συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

Είναι από τις σχέσεις που ο χρόνος την κάνει όλο και πιο δυνατή. Ο λόγος για το «δέσιμο» που έχουν Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας και το οποίο μέχρι τώρα περιοριζόταν σε οπαδικό επίπεδο, αλλά πλέον έχει αρχίσει να το ξεπερνάει και αυτό.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων πολλά χρόνια τώρα έχουν δείξει ότι ο ένας στέκεται στο πλευρό του άλλου. Πλέον η σχέση και σε επίπεδο διοικήσεων περνάει σε άλλο επίπεδο με τα δύο κλαμπ να είναι έτοιμα να περάσουν υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 13:00 στο Media Center του σταδίου Ράικο Μίτιτς σε ειδική τελετή οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας. Οι λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ και τα σερβικά Μέσα δεν αναφέρουν κάτι περισσότερο.

Η συγκεκριμένη φιλία είναι από τις ισχυρές που υπάρχουν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Στο Βελιγράδι και χθες στέκονταν στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που επισκέφθηκε το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα το 1994.