Καμία κουβέντα Τουρέ στον Ρέντη και χαμόγελα στην προπόνηση (pic)

Ο Ιβοριανός χαφ δεν λέει το παραμικρό για όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες από τον μάνατζερ του, ενώ συμμετέχει με όρεξη στις προπονήσεις.

Καμία κουβέντα Τουρέ στον Ρέντη και χαμόγελα στην προπόνηση (pic)

Οι δηλώσεις του Ντμίτρι Σέλουκ έχουν προκαλέσει μία αναστάτωση το τελευταίο διάστημα. Ο Ουκρανός ατζέντης είναι γεγονός πως με όσα λέει κάνει ωμή παρέμβαση στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και στις επιλογές του. Είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, όμως και στον Ολυμπιακό δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να ταράξει την ηρεμία της ομάδας και την προσπάθεια της να κατακτήσει τον τίτλο.

Τα όσα λέει, πάντως, θα έχουν αντίκτυπο και στον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό με πρόθεση να βοηθήσει και το έγραψε κιόλας στο twitter του. Πολύς κόσμος αναρωτιέται για το τι γίνεται με τον Ιβοριανό χαφ.

Ο Τουρέ είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και το αποδεικνύει και τώρα. Προπονείται κανονικά στον Ρέντη αυτές τις ημέρες υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Δίνει τον καλύτερο του εαυτό και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς. Ανεξάρτητα από το θόρυβο που έχει προκληθεί εκείνος κάνει κανονικά τη δουλειά του.

Δεν έχει κάνει την παραμικρή κουβέντα και σε κανέναν για όλο αυτό τον θόρυβο που έχει προκληθεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως ούτε ο Πορτογάλος προπονητής τον έχει πιάσει να μιλήσουν, ούτε να του ζητήσει εξηγήσεις. Ούτε εκείνος από την πλευρά του έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής. Ο Τουρέ συμμετείχε κανονικά στο μίνι τουρνουά beach soccer που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ήταν στην νικήτρια ομάδα και μάλιστα μετά το τέλος φωτογραφήθηκε με τους συμπαίκτες του. Τη σχετική φωτογραφία ανάρτησε στα social media ο Ανδρέας Γιαννιώτης και στην οποία διακρίνεται χαμογελαστός ο Γιάγια Τουρέ να πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας του.