Παπαδημητρίου: «Ο Αλόνσο έχει τα στοιχεία για να φέρει τον Παναθηναϊκό σε θέση πρωταθλητή»

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Παπαδημητρίου, στην επίσημη παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο.

Παπαδημητρίου: «Ο Αλόνσο έχει τα στοιχεία για να φέρει τον Παναθηναϊκό σε θέση πρωταθλητή»

Την πεποίθησή του ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στον «θρόνο» του πρωταθλητή εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Γιάννης Παπαδημητρίου, κατά την επίσημη παρουσίαση του Ουρουγουανού προπονητή.

«Τακτικά θέλουμε ένα πιο άμεσο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταβάσεις και ένα καλύτερο τακτικό πλάνο. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ένταση για να ανταπεξέλθουμε και έναν προπονητή που θα ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός και Παναθηναϊκός, που θα βγάλει το 100% από τους παίκτες και θα έχει καλή σχέση μαζί τους. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η ενότητα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση του πρωταθλητή, που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε πως ο κ. Αλόνσο έχει όλα αυτά τα στοιχεία. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στον Παναθηναϊκό πιστεύουμε ότι οι ομάδες εξελίσσονται. Δεν αγοράζονται και δεν είναι κάθε χρόνο ράβε-ξήλωνε. Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, ξέρετε τα θετικά και αρνητικά του, αυτή η ομάδα έφερε καλά πράγματα, δύο Κύπελλα, μια πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αλλά δεν έφερε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιώσουμε το μοντέλο παιχνιδιού μας, που θα μας οδηγήσουν στο στόχο μας».