ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Ενημέρωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παράταση που δόθηκε στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας παλαιών κατόχων.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ενημέρωση για τους παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Μία ημέρα παράταση ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι δίνεται για τις ανανεώσεις των περσινών εισιτηρίων διαρκείας για τους κατόχους.

Συγκριμένα αντί για την Τρίτη (11/6) στις 17:00, οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν έως την Τετάρτη (12/6) στις 17:00 να ανανεώσουν το εισιτήριό τους για την ερχόμενη σεζόν.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Εξαιτίας της πολύ μεγάλης κινητικότητας των τελευταίων ωρών εκ μέρους των περσινών κατόχων διαρκείας που σπεύδουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει μία ημέρα παράταση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Με άλλα λόγια, αντί για την Τρίτη (11/6) στις 17:00, οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν έως την Τετάρτη (12/6) στις 17:00 να κινήσουν τις on line διαδικασίες και να κρατήσουν τη θέση τους ενόψει της σεζόν 2024-2025.

Οι περσινοί κάτοχοι που επιθυμούν νέα θέση, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι νέοι κάτοχοι, θα έχουν τη δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίου διαρκείας, on line, από την Πέμπτη (13/6) στις 15:00.