Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Μασούρα

Οι Πειραιώτες «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του παίκτη του Πανιωνίου.

Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Μασούρα

Οι Καρεμπέ και Μοντέστο έχουν βρεθεί πολλές φορές στη Νέα Σμύρνη για να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια του Πανιωνίου. Ένας ποδοσφαιριστής που έχουν γράψει στο μπλοκάκι τους από τους «κυανέρυθρους» είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Ο 24χρονος επιθετικός κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Εσθονία καθώς με τη φανέλα του «Ιστορικού» πραγματοποεί ακόμη μία εξαιρετική χρονιά. Κατά κύριο λόγο ο Μασούρας αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει με τη ίδια ευκολία στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα δεξιά. Είναι ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» και τον έχουν σταντ μπάι για το προσεχές διάστημα.

Κίνηση δεν έχει γίνει ακόμα από την πλευρά των Πειραιωτών, αλλά είναι στο χέρι τους να τον εντάξουν στο ρόστερ τους εάν το θελήσουν καθώς έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτήν τη μεταγραφική υπόθεση.

Το σίγουρο είναι λιμάνι έχουν σχηματίσει πάρα πολύ καλή εντύπωση για τον Γιώργο Μασούρα και θεωρούν πως είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.