Ολυμπιακός: Αφού θέλει ο Ποντένσε, αργά ή γρήγορα θα «λυγίσει» η Γουλβς

Στη Γουλβς ξέρουν ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν θέλει να επιστρέψει στο Γουλβερχάμπτον και η επιθυμία του για παραμονή στον Πειραιά, πιθανότατα θα παίξει ρόλο * Απλώς ίσως καθυστερήσει λίγο...

Ολυμπιακός: Αφού θέλει ο Ποντένσε, αργά ή γρήγορα θα «λυγίσει» η Γουλβς

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Κι από τη στιγμή που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό του, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στη Γουλβς. Μια Γουλβς που γνωρίζει φυσικά τα «θέλω» του Πορτογάλου, αλλά η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα. Θα τον... ταλαιπωρήσει λίγο μέχρι να ξαναμπεί στο αεροπλάνο για το «Ελ. Βενιζέλος».

Η λογική λέει ότι στο τέλος θα μετρήσει η επιθυμία του Ποντένσε και του χρόνου θα παίζει στον Ολυμπιακό. Η Γουλβς στο τέλος θα «λυγίσει», γιατί ακόμη και να συμφωνήσει με μία αραβική ομάδα για την πώλησή του, θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του και ο Ποντένσε. Θα την εβαζε όμως; Προφανώς και όχι... Δεν την έβαλε πέρσι όταν ήθελαν πάλι να τον στείλουν στον Περσικό Κόλπο και εκείνος απάντησε ορθά - κοφτά «μόνο Ολυμπιακό». Οπότε, γιατί να την βάλει και τώρα;

Η υπόθεση του Ποντένσε είναι σαφέστατα μία υπόθεση που απαιτεί υπομονή. Ίσως να τραβήξει και να «φάμε» τον Ιούνιο. Αυτό που προέχει είναι στο τέλος να γίνει η δουλειά και αφού ο Ποντένσε ψηφίζει Πειραιά, αργά ή γρήγορα εκτιμάται ότι η Γουλβς θα φτάσει σε αδιέξοδο και θα συμφωνήσει στην παραχώρησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να φανταστεί τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου δίχως την παρουσία του Ποντένσε. Τον θεωρεί υπεραπαραίτητο στο πλάνο του και για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες, έχοντας στο πλευρό τους και τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, θα κάνουν την «επίθεσή» τους προς τη Γουλβς στο κατάλληλο τάιμινγκ.