Ο Μίχελ για το «αντίο» στον ΠΑΟΚ- «Συναντηθήκαμε αργά...»

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ μετά την παραίτηση του από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μίχελ για το «αντίο» στον ΠΑΟΚ- «Συναντηθήκαμε αργά...»

Ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ πραγματοποίησε δηλώσεις στο paokfc.gr σχετικά με την παραίτηση του.

Αναλυτικά η δήλωση του Μίχελ:

«Από την στιγμή που αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κυρίου Ιβάν Σαββίδη να ενταχθώ σε αυτόν τον σπουδαίο Σύλλογο, ήμουν πάντοτε στην διάθεση του να καλύψω οποιαδήποτε ανάγκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ελπίζω αυτή η περίοδος (σχεδόν) 3 χρόνων που διετέλεσα Αθλητικός Διευθυντής να μείνει στην μνήμη του κόσμου ως έντιμη και επιτυχημένη.

Οι ανάγκες του ΠΑΟΚ μεγαλώνουν συνεχώς, όπως και ο ίδιος ο Σύλλογος. Μετά από 3 χρόνια μεγάλης πίεσης, αγωνίας και μεγάλων προσπαθειών, ήρθε η στιγμή για μένα να παραχωρήσω τα καθημερινά μου καθήκοντα και να παραμείνω σε μία θέση που θα μου επιτρέψει να συνδυάσω την βοήθεια στον ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις.

Παρότι ο ΠΑΟΚ και εγώ συναντηθήκαμε αργά, ο Σύλλογος θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια του που με έφεραν στον ΠΑΟΚ και μου παρείχαν όλα τα εφόδια για να παρέχω επιτυχημένες υπηρεσίες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συμβουλίου, το προσωπικό και τους υπαλλήλους για την καθημερινή συνεργασία. Πολλά ευχαριστώ οφείλω στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία 3 χρόνια. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που είναι μοναδικοί στον ποδοσφαιρικό κόσμο, για την συμπαράσταση στις δύσκολες αλλά και τις πιο χαρούμενες στιγμές! Τους αξίζει το φετινό αλλά και πολλά πρωταθλήματα στο μέλλον!

Θα συνεχίσω να εξυπηρετώ το συμφέρον του Συλλόγου ως εξωτερικός συνεργάτης και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι επωφελής για τον ΠΑΟΚ».

Με τιμή

Λούμπος Μίχελ

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ