Πότε επιστρέφει ο Γκερέρο

Η «μάχη» του Ισπανού επιθετικού του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και η αγωνία του Πέδρο Μαρτίνς.

Πότε επιστρέφει ο Γκερέρο

Ξανά στα… πιτς ο Αχμέντ Χασάν και ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίζεται ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και των σημαντικών αγώνων που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα στην επίθεση των «ερυθρόλευκων» παραμένει και το μεγάλο ερώτημα αυτή τη στιγμή είναι πότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός θυμίζουμε ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η πορεία της εξελίσσεται πολύ καλά και ο Γκερέρο ανάρτησε και σχετικό μήνυμα ότι έμεινε λίγο καιρός για να γυρίσει στη δράση.

Πόσο είναι αυτό το λίγο; Σίγουρα έχει δέκα ημέρες ακόμα μπροστά του όπως διαβάσατε και στο σημερινό «ΦΩΣ». Είναι πολύ οριακά για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το οποίο έχει οριστεί για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο κάνει αγώνα δρόμου για να γυρίσει, αλλά δεν πρόκειται ούτε εκείνος να ρισκάρει, αλλά ούτε και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Πιο πιθανό μοιάζει ο Ισπανός φορ να παίξει στο εκτός έδρας ματς με τη Σεβίλλη.