Σενάριο για Ολυμπιακό και Μπεν Αμόρ

Δημοσιεύματα από την Τυνησία θέλουν τους Πειραιώτες να τα έχουν βρει με την Ετουάλ για την απόκτηση του 26χρονου χαφ τον Ιανουάριο.

Σενάριο για Ολυμπιακό και Μπεν Αμόρ

Ο Γενάρης πλησιάζει και τα μεταγραφικά σενάρια έχουν αρχίσει και φουντώνουν και πάλι. Από την Τυνησία αυτή τη φορά προέρχονται οι φήμες που αφορούν στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Ετουάλ για την απόκτηση του Μπεν Αμόρ.

Ο Μπεν Αμόρ αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην πατρίδα του επιμένουν πως ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του προκειμένου να τον αποκτήσει και μάλιστα τον Ιανουάριο.

Οι Τυνήσιοι μπορεί να επιμένουν για τον Μπεν Αμόρ, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά ο Ολυμπιακός αν κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο τότε θα το κάνει για φορ και εξτρέμ. Σε αυτές τις θέσεις είναι οι μεγαλύτερες ανάγκες της ομάδας του Πειραιά ενόψει του Ιανουαρίου και όχι για τη μεσαία γραμμή.

Ήδη ο Ολυμπιακός είναι πολύ γεμάτος στα χαφ και ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητεί λύσεις για το πώς θα χωρέσει όλους τους ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα. Μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες να δαπανήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό για την απόκτηση κεντρικού χαφ.