ΑΕΚ - Λαμία 3-0: Δεν της έφτανε...

Η ΑΕΚ επικράτησε της (αδιάφορης) Λαμίας με 3-0, αλλά το πρωτάθλημα πέταξε προς ...Τούμπα μεριά αφού το αποτέλεσμα του «Kλεάνθης Βικελίδης» δεν της έκανε τη ...χάρη 

ΑΕΚ - Λαμία 3-0: Δεν της  έφτανε...

Τζάμπα περίμενε η ΑΕΚ το «δώρο» από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» αφού η, αναμενόμενη, νίκη της επί της (αδιάφορης) Λαμίας, δεν της έφτανε για να διατήρησει τα πρωταθληματικά σκήπτρα.

Η περσινή νταμπλούχος έμεινε άτιτλη αφού το 3-0, επί των Φθιωτών, ήταν δίχως αντίκρισμα από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ νίκησε τον συμπολίτη του την ίδια στιγμή!

Οι «κιτρινόμαυροι», που παρατάχθηκαν με τον Αθανασιάδη στα γκολπόστ (αντί του Στάνκοβιτς), τον Ρότα να επανακάμπτει (αφού εξέτισε με τον Ολυμπιακό) τον Γιόνσον να επιστρέφει βασικός και τον Λιούμπιτσιτς στην 11αδα μετά τις 3 Μάρτη (και το 3-3 με τον Άρη εκτός έδρας) προηγήθηκαν με το 3ο τέρμα του δραστήριου Κροάτη στο 20' μετά από εκτέλεση ...πλαγίου του Άμραμπατ!

Σ΄εκείνο το χρονικό σημείο η ΑΕΚ ήταν πρωτοπόρος αλλά αυτό δεν διήρκεσε για πολύ, αφού όταν μπήκε το δεύτερο γκολ, 20 λεπτά μετά, από τον Τσούμπερ (με παρόμοιο σουτ μετά από γύρισμα του Λιβάι από δεξιά) είχε υποχωρήσει, ελέω ΠΑΟΚ, δεύτερη.

Στο ημίχρονο ο Ρότα, που είχε ενοχλήσεις στο «ζέσταμα», αντικαταστάθηκε αλλά τα ευχάριστα ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, με την ισοφάριση του Άρη.

Το γκολ των «κιτρίνων» πανηγυρίστηκε - μακράν - περισσότερο από τα «κιτρινόμαυρα» αλλά τον ενθουσιασμό έσβησε η βολίδα του Τάισον!

Έτσι το γκολ του Σιμάνσκι (90+3') σχεδόν δεν πανηγυρίστηκε αφού όλοι ασχολούνταν με το τι συμβάνει στο «Bικελίδης»

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

AEK – Λαμία 3-0

Γήπεδο: «Οpap Aρένα» (Ν. Φιλαδέλφεια)

Σκόρερς: 20’ Λιουμπιτσιτς, 40' Τσούμπερ, 90+2' Σιμάνσκι.

Διαιτητής: Κροχ (Δανία).

Κίτρινες κάρτες: 54' Βίντα - 45' Σαντάνα

Κόκκινες κάρτες: -

AEK (Mατίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα (λ.τρ. 46’ Πινέδα), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί - Σιμάνσκι, Γιόνσον – Άμραμπατ (62’ Ελιάσον), Τσούμπερ (67’ Αραούχο), Λιούμπιτσιτς (67’ Γκατσίνοβιτς) – Γκαρσία (62’ Πόνσε).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ - Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντλεϊ (86’ Σιμόν) – Τερεζίου (67’ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης, Σαντάνα (86’ Koρνέζος), Τέσιο (46’ Νούνιες) – Μάλτσι (74’ Τσούκαλος), Σλίβκα