Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ για τον Οτζίτζα

Βελγικά ρεπορτάζ θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως ο χαφ του Ολυμπιακού θα αλλάξει φανέλα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ για τον Οτζίτζα

Το ταλέντο του και την ποιότητα του δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει. Ο Οτζίτζα Οφόε, ωστόσο, παρά τα χαρίσματα που έχει δεν μπορεί να στεριώσει σε μία ομάδα. Κάθε καλοκαίρι αλλάζει σύλλογο και όπως όλα δείχνουν το φετινό δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ο Βέλγος χαφ ετοιμάζεται να αφήσει τον Πειραιά για νέες πολιτείες. Σχετικά σας έχει γράψει το «ΦΩΣ», αλλά τώρα σειρά παίρνουν και οι Βέλγοι.

Στην πατρίδα του Οτζίτζα ασχολούνται με το μέλλον του και με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Πειραιά τη νέα αγωνιστική περίοδος. Και με τη στάση του άλλωστε τον τελευταίο καιρό δείχνει πως δεν «ψήνεται» να μείνει κι άλλη σεζόν στον Πειραιά.

Στο Βέλγιο φιλοξενούν αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Οτζίτζα και αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Δεν αισθάνεται καλά και σκοπεύει να εγκαταλείψει τη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι. Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ είναι δύο ομάδα που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Το ρεπορτάζ των Βέλγων, ωστόσο αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ξόδεψε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Λέγκια Βαρσοβίας και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα.