Poll: Αυτό ψηφίσατε για τον Μήτρογλου στον Ολυμπιακό (pic)

Οι φίλοι των Πειραιωτών τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής του διεθνούς φορ στο μεγάλο λιμάνι.

Poll: Αυτό ψηφίσατε για τον Μήτρογλου στον Ολυμπιακό (pic)

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή γαλλικά δημοσιεύματα. Ο «πιστολέρο» δέχεται σκληρή κριτική στη Γαλλία λόγω της κακής του παρουσίας με τη φανέλας της Μαρσέιγ και τα ΜΜΕ φιλοξενούν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Κάτι τέτοιο έχει μεγάλες δυσκολίες για να συμβεί και φυσικά θα πρέπει να υπάρξουν και οι ανάλογες προϋποθέσεις για να προχωρήσει η επιστροφή του Μήτρογλου. Στις μεταγραφές έχουμε διδαχτεί πως όλα είναι πιθανά να συμβούν, αλλά αυτή τη στιγμή το βέβαιο είναι πως δεν έχει γίνει κίνηση από τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά είναι δεδομένη λατρεύει τον Κώστα Μήτρογλου και θέλει σαν… τρελός να τον δει ξανά με την ερυθρόλευκη. Το fosonline.gr έθεσε στον κόσμο του Ολυμπιακού το εξής ερώτημα: «Θέλετε τον Μήτρογλου πίσω στον Ολυμπιακό;».

Περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες της ιστοσελίδας μας συμμετείχαν στη δημοσκόπηση και τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Το 75% είναι υπέρ της επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό και μόλις το 25% τάχθηκε κατά της επιστροφής του.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του fosonline.gr…