Τα τυπικά για Παντελίδη στον Άρη

Ο έμπειρος κόουτς αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και αύριο (14/11) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ποιοι οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, τι θα γίνει με τον υπηρεσιακό Τόλη Τερζή.

Τα τυπικά για Παντελίδη στον Άρη

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την τοποθέτηση του Σάββα Παντελίδη στο προπονητικό... τιμόνι του Άρη. Ο 53χρονος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και απόψε το βράδυ (13/11) αναμένεται η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Τετάρτη (14/11) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Η δε επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την έναρξη της συνεργασίας μαζί του θα εκδοθεί όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη.

Όσο για τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ; Ο Παντελίδης θα εμπιστευθεί ξανά τα δύο άτομα με τα οποία συνεργάστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, τον Άκη Βάβαλη (βοηθός) και τον Λεωνίδα Παπαδάκη (γυμναστής), οι οποίοι εκτός απροόπτου θα ενταχθούν στο τεχνικό επιτελείο των «κιτρίνων».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό προπονητή του Άρη, τον Τόλη Τερζή, η σκέψη που υπάρχει στη διοίκηση είναι να παραμείνει στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Το συγκεκριμένο πόστο που θα αναλάβει, αναμένεται να γίνει γνωστό εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος.