Παπαϊωάννου: «Ο Ατζούν ενδιαφέρθηκε για Λαμία - Μιλήσαμε με Βόκολο»

Σε τοπικό ραδιόφωνο μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παπαϊωάννου: «Ο Ατζούν ενδιαφέρθηκε για Λαμία - Μιλήσαμε με Βόκολο»

Στον Lamia Polis 87,7 μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που αναφέρθηκε στην ανανέωση του Λεωνίδα Βόκολου, ενώ αποκάλυψε ενδιαφέρον που έδειξε ο Τούρκος επιχειρηματίας, Ατζούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν ασχολούμαι πολύ με την ομάδα, λόγω της νέας μου ιδιότητας ως δήμαρχος. Σίγουρα η Λαμία είχε μία πετυχημένη πορεία φέτος, παίξανε πολλοί παράγοντες ρόλο. Έπαιξε ρόλο το μπάτζετ, η τύχη, ο προπονητής, φυσικά οι ποδοσφαιριστές. Αν και πέρυσι είχαμε υψηλότερο μπάτζετ. Ήταν μία καλή χρονιά.

Το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί ένας υγιής παράγοντας, να είμαι κι εγώ δίπλα του να βοηθάω, και να πάρει ένα κομμάτι πάνω του. Δυστυχώς οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που έχουμε, όχι το προπονητικό, το ΔΑΚ δεν βοηθάει σε αυτό. Ήρθαν καναδυό άνθρωποι σοβαροί, ένας Ελληνοαμερικάνος, ένας ξένος. Υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν βοηθάει όμως το γήπεδο. Εμείς το κρατάμε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν δικαιούται ευρωπαϊκή άδεια».

Για Βόκολο: «Με τον Λεωνίδα Βόκολο έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα, θα μιλήσουμε ξανά το επόμενο διάστημα, υπάρχει διάθεση, θα δούμε.

Πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε τον βασικό μας κορμό, δεν είναι εύκολο να μείνουν όλα τα ψηλά συμβόλαια. Όπως λέει μια λαϊκή παροιμία: Το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογέρους… Το καλοκαίρι η προετοιμασία θα γίνει και πάλι στην Ολλανδία».