Η επιστροφή στον Ρέντη- Η στάση του Μαρτίνς

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γύρισαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην κάνει καμία κουβέντα για το ντέρμπι.

Η επιστροφή στον Ρέντη- Η στάση του Μαρτίνς

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχαν ρεπό και σήμερα το πρωί επέστρεψαν στον Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεση του αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Το πρόγραμμα αυτές τις ημέρες θα είναι πιο χαλαρό, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς και ο 48χρονος τεχνικός δεν θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είπε κουβέντα σε όσους έχουν μείνει στον Ρέντη. Ο Πορτογάλος θέλει φυσικά να γεμίσει ξανά το προπονητήριο και μετά να γίνει μία συζήτηση για το τι έφταιξε και το τι πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής.

Από την πλευρά του, όμως, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Είδε ξανά την ομάδα του να δημιουργεί φάσεις, αλλά να μην σκοράρει και τον απασχολεί πολύ σοβαρά ενόψει της επανέναρξης και του ματς με τον Ατρόμητο πως θα λύσει αυτό το θέμα.