«Τελειώνει» ο Μάντζιος από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Έλληνας επιθετικός θα ειδοποιηθεί προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Τελειώνει» ο Μάντζιος από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλωνας έχει μπει σε εποχή Γιάννη Μαντζουράκη και ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να φτιάξει τη χημεία της ομάδας προκειμένου να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα και να κρατήσει την ομάδα στη Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μάντζιος θα ενημερωθεί εντός της ημέρας για να βρει ομάδα. Η προσφορά του συγκριτικά με τα όσα ζητούσε ο Απόλλωνας από εκείνον είναι σχεδόν μηδαμινή κι έτσι η διοίκηση της ομάδας της Ριζούπολης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία τους. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν προβληματισμένοι και για τους συνεχόμενους τραυματισμούς του έμπειρου επιθετικού.

Εξάλλου Άιλερς και Γκονζάλες έχουν ήδη ειδοποιηθεί να βρουν ομάδα. Ο πρώτος είναι γνωστός μόνο από την παρουσία του στις προπονήσεις και στη διοίκηση του Απόλλωνα δεν επιθυμούν να έχουν στο ρόστερ τους κάποιον ποδοσφαιριστή που κάνει... τουρισμό.

Ο Γκονζάλες επίσης δεν έχει προσφέρει τα επιθυμητά κι έτσι θα δει κι αυτός την πόρτα της εξόδου.

Πρόστιμο στον Κονέ

Με πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Κονέ, ο οποίος δεν άκουσε τον πάγκο κι εκτέλεσε φάουλ, ενώ ο κ. Μαντζουράκης είχε δώσει την σχετική εντολή στον Σικαμπάλα. Το ύψος του θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες!