Την αντικατάσταση του Περέιρα ζητάει ο Απόλλωνας

«Βράζουν» στη Ριζούπολη με τον πρόεδρο της ΚΕΔ και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν να αντικατασταθεί.

Την αντικατάσταση του Περέιρα ζητάει ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας γνώρισε την εντός έδρας ήττα στο ματς με τον Άρη και οι αντιδράσεις είναι έντονες από τη διοίκηση της ομάδας με αφορμή τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει την αντικατάσταση του Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρει:

«Προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα,

Ελπίζουμε να παρακολουθήσατε τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη. Προφανώς θα καμαρώσατε τον διαιτητή που σφύριζε στο συγκεκριμένο ματς. Αυτόν που δεν είδε το πέναλτι που είδαμε όλοι εμείς. Το έργο το είχαμε ξαναδεί και προφανώς θα το ξαναδούμε. Όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Άλλωστε τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε; Να μας παίξει κάποια μέρα ένας διαιτητής που θα βλέπει τα πέναλτι που είναι, δεν θα κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ τους παίκτες μας και δεν θα σφυρίζει ανάποδα τα φάουλ. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Κόντρα στους αντιπάλους μας που μας παίζουν με τρεις επιπλέον παίκτες, κόντρα στους πάντες.

Πριν από μια εβδομάδα σας ζητήσαμε να στείλετε και σε εμάς ξένους διαιτητές και να πάψετε να βλέπετε τους αγώνες ομάδων όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης ως εκκολαπτήριο Ελλήνων διαιτητών. Κατανοούμε ότι στέλνετε τους ξένους διαιτητές στα ματς από τα οποία κινδυνεύει η θέση σας. Άλλωστε γι' αυτήν και μόνο δείχνετε να ενδιαφέρεστε. Πιθανολογούμε ότι την ΕΠΟ απασχολεί περισσότερο από την καρέκλα σας το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό της προτείνουμε την άμεση αντικατάστασή σας».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ