Σύσκεψη Μαρτίνς, Καρεμπέ και Μοντέστο στον Ολυμπιακό- Τι συζήτησαν

Ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τα διοικητικά στελέχη και τέθηκαν όλα επί τάπητος.

Σύσκεψη Μαρτίνς, Καρεμπέ και Μοντέστο στον Ολυμπιακό- Τι συζήτησαν

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έγινε μεγάλη κουβέντα για τη διαιτησία. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν και διαμαρτύρονται έντονα με τον Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα να κάνει εκτενή αναφορά και στη συνέντευξη Τύπου για τις αποφάσεις του Ελβετού ρέφερι.

Αυτό είναι το ένα σκέλος του αγώνα με τους «πράσινους». Το άλλο έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τον Μαρτίνς, ούτε και από τους συνεργάτες του. Είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει πολύ στενή συνεργασία με τους Κριστιάν Καρεμπέ, και Φρανσουά Μοντέστο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε μία μίνι σύσκεψη του 48χρονου τεχνικού του Ολυμπιακού με τα διοικητικά στελέχη της ομάδας του Πειραιά. Οι τρεις άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά θέματα. Ξέρουν ότι στο διάστημα αυτής της διακοπής πρέπει να λύσουν κάποια θέματα, διότι με την επανέναρξη των υποχρεώσεων τον Ολυμπιακό τον περιμένει μία πολύ δύσκολη έξοδος όπως αυτή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Και τα στελέχη των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για τη διαιτησία του Ελβετού ρέφερι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη όμως έχουν διαπιστώσει και εκείνοι από την πλευρά τους ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στα οποία πρέπει να βρει λύση η ομάδα.