Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στο γκολ

Οι 152 τελικές μετά από δέκα αγωνιστικές το πρόβλημα που δεν έχει βρει λύση και ο πιο εύστοχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στο γκολ

Έχει ολοκληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμα λύση στο πιο σημαντικό και σοβαρό του πρόβλημα. Αυτό δεν είναι άλλο από το γκολ και για μία ομάδα του μεγέθους του τα 13 που έχει σημειώσει έπειτα από 10 αγωνιστικές είναι πολύ λίγα.

Το χειρότερο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πληρώσει ακριβά τη δυστοκία τους. Ειδικά στα ντέρμπι το πρόβλημα διογκώθηκε αφού με τον ΠΑΟΚ ηττήθηκαν, με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό έμειναν στην ισοπαλία. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τρόπο που τελειώνουν τις φάσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, διότι δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν δημιουργούν φάσεις.

Μετά από δέκα ματς πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε 152 τελικές προσπάθειες. Σκοράρουν δηλαδή ένα γκολ ανά 11.7 τελικές, ενώ έχουν 1.3 γκολ ανά αγώνα. Το φοβερό είναι πως υπάρχουν δύο πρώτοι σκόρερ. Φορτούνης και Χασάν είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας, αλλά με ισχνή διαφορά από τους υπόλοιπους. Από δύο γκολ έχουν σημειώσει οι δύο ποδοσφαιριστές γεγονός που δείχνει το πρόβλημα που υπάρχει.

Ο πιο εύστοχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έχει σκοράρει μία φορά σε δύο τελικές προσπάθειες που έχει στο ενεργητικό του. Ο 24χρονος επιθετικός, πάντως συνεχίζει να μη βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μαρτίνς.