ΑΕΚ: Παρακολούθησε τον Ιωάννη Πίττα

Η ΑΕΚ παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΪΚ με τη Νόρκιπινγκ έχοντας στο… στόχαστρο της τον Ιωάννη Πίττα.

ΑΕΚ: Παρακολούθησε τον Ιωάννη Πίττα

Άνθρωποι της ΑΕΚ φέρονται να παρακολούθησαν το παιχνίδι της ΑΪΚ Στοκχόλμης με τη Νόρκεπινγκ έχοντας στο… στόχαστρο τους τον Ιωάννη Πίττα. Η ΑΪΚ πέτυχε επικράτησε με 6-2 και ο Πίττας σε αυτή την αναμέτρηση σημείωσε δύο γκολ.

Ο Πίττας μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι εδώ, αλλά εάν είναι, τότε τους έδωσα κάτι καλό για να δουν. Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Νομίζω ότι έδειξα πως είμαι συγκεντρωμένος και ότι δίνω τα πάντα για την ΑΪΚ. Θα είναι δύσκολο για την ΑΪΚ να με κρατήσει και θα είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω τον επόμενό μου σταθμό. Δεν αγχωνόμαστε, περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το θέμα μίλησε και ο προπονητής της ΑΪΚ, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος τόνισε: «Έχει συμβόλαιο με την ΑΪΚ. Το να κοιτούν τους παίκτες μας είναι απόλυτα φυσιολογικό. Συμβαίνει καθημερινά. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που ο Πίττας είναι εδώ. Είναι πολύ σημαντικός, είναι πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να σκοράρει και δουλεύει πολύ σκληρά».