Και προπόνηση και φιλικό

Στο Ρέντη επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Νέο φιλικό ματς την ερχόμενη Πέμπτη.

Και προπόνηση και φιλικό

Αγωνιστική δραστηριότητα στη Super League δεν θα έχουμε ούτε αυτή την εβδομάδα, αλλά όχι επειδή το αποφάσισε η Κυβέρνηση. Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και φυσικά σε καμία χώρα δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας επέστρεψαν στις προπονήσεις. Μόνο την Κυριακή είχαν ελεύθερη οι «ερυθρόλευκοι», αφού το Σάββατο έπαιξαν το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο οποίο γνώρισαν και την ήττα με 1-0.

Αν και αρχικά η πρόθεση του τεχνικού επιτελείου ήταν για παραπάνω ημέρες άδεια τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι ποδοσφαιριστές το πρωί της Δευτέρας προπονήθηκαν κανονικά. Ο Όσκαρ Γκαρθία και οι συνεργάτες του φυσικά δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όσα είδαν στο φιλικό παιχνίδι με τους «κυανέυρθρους».

Η σκέψη για ρεπό μεγαλύτερης διάρκειας εγκαταλείφθηκε και οι Πειραιώτες ξεκίνησαν ξανά τη δουλειά με τον Καταλανό προπονητή να ανεβάζει τους ρυθμούς. Την ερχόμενη Πέμπτη, μάλιστα το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να δοθεί και νέο φιλικό παιχνίδι.

Μπορεί να απουσιάζουν οι διεθνείς, όμως, ο 44χρονος κόουτς θέλει να έχει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του. Το πρωί της Πέμπτης η πρώτη ομάδα θα παίξει φιλικό με την Κ20 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Γκαρθία θα έχει ευκαιρία να κάνει δοκιμές και παράλληλα να τσεκάρει και κάποιους παίκτες από την Ακαδημία.