Καραπαπάς για Αλμέιδα: «Το περιστατικό δεν υπάρχει στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή» (pics)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για την μη κλήση του Ματίας Αλμέιδα από τον αθλητικό δικαστή. 

Καραπαπάς για Αλμέιδα: «Το περιστατικό δεν υπάρχει στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή» (pics)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα φάνηκε να πιάνει από τον λαιμό κάποιον μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όμως το όνομά του δεν ήταν στις κλήσεις του αθλητικού δικαστή.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε τονίζοντας πως αναμένει ενέργειες από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

«Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός είπα στα αποδυτήρια ‘την Σούπερ Λίγκα μας μέσα, χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής κ. Γύλλος το έγραψε στην έκθεσή του και γι’ αυτό με τιμώρησαν για τρεις μήνες! Πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή Γύλλο αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο. Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ! Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο Γύλλος, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα! Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας», έγραψε σε αναρτήσεις του στο Instagram ο Κώστας Καραπαπάς.