Η κριτική των παικτών: Κορυφαίοι Σισέ, τα ακραία μπακ και όσο άντεξε ο Νάτχο

Ο Σισέ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ολυμπιακό. 

Η κριτική των παικτών: Κορυφαίοι Σισέ, τα ακραία μπακ και όσο άντεξε ο Νάτχο

ΣΑ: Καμία ευθύνη δεν φέρει ο Σα στο γκολ του Κάτσε. Απογειώθηκε, την βρήκε με τα ακροδάχτυλά του, αλλά δεν μπορούσε να την απομακρύνει.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Συγκινητικός στο τέλος. Από δικό του γύρισμα με το κεφάλι μπήκε το γκολ του Σισέ, προσπάθησε με σέντρες να προκαλέσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο ενεργητικό του και το δοκάρι.

ΣΙΣΕ: Συγκλονιστικός. Εξαφάνισε τον Μακέντα, δεν έχασε μονομαχία, ενώ στο τέλος έγινε και επιθετικός και σκόραρε.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Δεν συνάντησε προβλήματα ανασταλτικά, προσπάθησε κι εκείνος να κάνει ό,τι μπορεί επιθετικά, αφού αρκετές φορές προωθήθηκε χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Μπορεί στο τέλος να τα έκανε... ρόιδο με τις σέντρες στο πουθενά, ωστόσο, τη στιγμή που το ματς δεν είχε γίνει τόσο ροντέο, είχε την ηρεμία να γίνει απειλητικός από την πλευρά του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ:Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο Ανδρέας ήταν και ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση του γκολ του Κάτσε.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Αν εξαιρεθεί το λάθος στη φάση του 14ου λεπτού του Κάτσε, από εκεί και πέρα βοήθησε όσο μπορούσε και ανασταλτικά και δημιουργικά. Σίγουρα ήταν από τις αξιοσημείωτες παρουσίες.

ΝΑΤΧΟ: Όσο άντεξε ήταν από τους παίκτες που από τα πόδια του μπορούσαν να ξεκινήσουν αρκετές προϋποθέσεις για κάτι καλό. Από τους καλύτερους ξανά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Λίγα πράγματα από τον Κώστα που ουσιαστικά κάπως ξύπνησε στις καθυστερήσεις. Δεν του πήγε καθόλου το ματς από τη στιγμή που έπαιξε στα πλάγια.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε το χαμένο τετ α τετ του 38', είχε και άλλες δύο-τρεις καλές χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να του πιστωθεί είναι ότι ήταν πονοκέφαλος για την άμυνα του “τριφυλλιού”.

ΧΑΣΑΝ: Είχε δύο-τρεις ευκαιρίες για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά όλες τις φορές οι προσπάθειές του είχαν κακή κατάληξη. Δεν ήταν βέβαια και εύκολες περιπτώσεις. Χρειάστηκε σε ορισμένες περιπτώσεις να κάνει και τον... Τιραμόλα. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

ΛΑΖΑΡΟΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, ξαναβρέθηκε σαν... ψευτοεννιάρι, έτρεξε αρκετά, κέρδισε μονομαχίες, έπρεπε να κερδίσει και το πέναλτι στη φάση του Μακέντα που δεν είδε ο Ελβετός. Από τις καλές παρουσίες.

ΜΑΝΟΣ: Λίγα πράγματα από τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο Μαρτίνς.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε προς τα τελειώματα και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης. Βοηθησε αρκετά με τα τρεξίματά του, μιας και ήταν φρέσκος.