Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0: Συνεχίζει στη Super League η ομάδα του Αγρινίου (highlights)

Πανηγυρισμοί στο Αγρίνιο για τη σωτηρία του Παναιτωλικού που νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο με κεφαλιά του Ταπίντζε στο 53' 

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0: Συνεχίζει στη Super League η ομάδα του Αγρινίου (highlights)

Ο Παναιτωλικός πήρε νίκη από χρυσάφι με τον Ατρόμητο (1-0) χάρη σε γκολ του Ταπίντζε και μεγάλες αποκρούσεις του Τσάβες και παραμένει στη Super League σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της Καισαριανής.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Παναιτωλικού το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ νευρικό με αρκετή ένταση και δυναμισμό, χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν άγχος και απείλησαν δύο φορές με τον Λομόνακο, ενώ ο Ατρόμητος ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Με τρεις στόπερ και καλή τακτική οι δύο ομάδες εξουδετέρωσαν η μία την άλλη. Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 44’ με τον Τορεχόν να σουτάρει από την περιοχή μετά το γύρισμα του Λιάβα, αλλά ο Μαρκετζάνι να κάνει την απόκρουση με το πόδι στη γωνία. Και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λομόνακο δεν αξιοποίησε με καλό τελείωμα την πολύ ωραία επίθεση της ομάδας του με Πέρες, Ντίας, Τορεχόν και Μαυρία.

Με καλή ευκαιρία του Ντίας άρχισε το δεύτερο μέρος για τον Παναιτωλικό, όμως στο 53’ πέτυχε το γκολ με κεφαλιά του Ταπίντζε μετά από πρώτη του Μαλή στην εκτέλεση κόρνερ. Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Βέργο που σούταρε πάνω στον Οικονόμου ενώ είχε περάσει τον Τσάβες. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κρατήσει, στο 80' ο Τσάβες απέκρουσε ένα μακρινό σουτ του Αθανασίου και στο 83' έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του Αντζιέλσκι. Στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κούντε. Στις καθυστερήσεις μια κεφαλιά του Αντζιέλσκι απομακρύνθηκε από το Τσάβες ενώ φάνηκε να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι. με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε και ο Ταμπίντζε, ο Τσάβες έπαινε και τα... οφσάιντ, για να τελειώσει το ματς με τους έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Μικρογραφία

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: 53’ Ταπίντζε

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κόκκινες: 87' Κούντε (δεύτερη κίτρινη), 90'+6' Ταπίντζε

Κίτρινες: 29’ Πέρες, 33’ Λιάβας, 48’ Ταπίτζε, 94' Χατζηθεοδωρίδης - 11΄Κουεν, 31’ Κούντε, 60’ Ασεβέδο, 72’ Κιβρακίδης

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαλής, Οικονόμου (86' Μπακάκης), Ταμπίντζε, Μαυρίας, Πέρες (81' Τσιγγάρας), Λιάβας (68’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (86' Μπρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Λομόνακο (68’ Ζοάο Πέδρο), Ντίαζ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης (82' Τριμμάτης), Ασεβέδο (75’Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ, Κούεν (74’ Βρακάς), Βαλένσια, Βέργος (74’ Ανγκιέλσκι)