Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: «Χ»ορταστικό ματς στην Αρκαδία

Οι Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι που ήταν «γεμάτο» ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: «Χ»ορταστικό ματς στην Αρκαδία

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι των πλέι άουτ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Είχε αρκετές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να σημαδεύει τα δοκάρια και τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκει δίχτυα. Οι Κρητικοί ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, είτε πριν, είτε μετά το 1-0 των Αρκάδων. Ο Μπάκου (5’) και ο Μεγιάδο (9’) έχασαν ευκαιρίες πριν από το εύστοχο πλασέ του Αλάγκμπε στο 12’ που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο ΟΦΗ δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχτηκε και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Στο 14’ ο Τοράλ με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στο 24’ ήταν η σειρά του Ισέκα να δει την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στη διπλή ευκαιρία που χάθηκε με τους Παλάσιος και Κρέσπι στο 29’, με τον Λαμπρόπουλο αρχικά να απομακρύνει πάνω από τη γραμμή και εν συνεχεία το σουτ του Κρέσπι να φεύγει άουτ. Τελικά ο Αστέρας πήγε προηγούμενος στο σκορ με 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά το προβάδισμα δεν το κράτησε αρκετή ώρα στο δεύτερο μέρος.

Κι αυτό, γιατί έπειτα από γύρισμα του Μπάκου, ο Γκρόζντανιτς έβαλε άτσαλα το πόδι του και έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για το 1-1 στο 53’. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό σκορ, παρά τις προσπάθειες που έκαναν και οι δύο ομάδες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Απαρατήρητος πέρασε ο Αθηναίος ρέφερι Παπαπέτρου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ 1-1

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 12’ Αλάγκμπε - 53’ αυτ. Γκρόζντανιτς

Κίτρινες: 32’ Αλάγκμπε

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής - Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι (71’ Μουνάφο), Αλάγκμπε - Ζουγλής (71’ Μπαρτόλο), Παλάσιος (80’ Γκος), Ρεγκίς - Μιριτέλο (81’ Αγγελάκης).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος - Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Βούρος, Τοράρινσον - Μεγιάδο, Τοράλ (74’ Αποστολάκης), Μπάκιτς (88’ Θεοδοσουλάκης) - Ριέρα (83’ Μοσκέρα), Μπάκου (74’ Γκλάζερ), Ισέκα (83’ Φελίπε)