Ατρόμητος, όνομα και πράμα

Η φετινή πορεία της ομάδας του Περιστερίου είναι γεμάτη... γκάζι και τα φρένα δεν προβλέπονται.

Ατρόμητος, όνομα και πράμα

Μεγάλο κατόρθωμα αυτό που έχει καταφέρει ο Νταμίρ Κάναντι, στον περίπου ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στη χώρα μας. Ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου μπόρεσε να μετατρέψει την ομάδα του από έναν καλό σύλλογο, σε ένα Ατρόμητο κλαμπ!

Μην το γελάτε καθόλου, αφού αν παρατηρήσει κανείς την πορεία της ομάδας των δυτικών προαστίων πέρυσι και φέτος, είναι ανοδική. Για να συμβεί αυτό δεν χρειάστηκαν ούτε πολλά χρήματα, ούτε κάποιο θαύμα. Μόνο δουλειά!

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έχουν αποκτήσει ποδοσφαιρική παιδεία πρωτόγνωρη στη χώρα μας, αφού αν και το κλαμπ δεν συγκαταλέγεται στα «μεγάλα» του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να πάρει τη δική του ξεχωριστή θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτή, είναι στα ψηλά πατώματα.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι τα παιχνίδια του Νοεμβρίου ίσως καθόριζαν κατά πολύ την μετέπειτα πορεία των παικτών του Κάναντι. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, (κατά σειρά αγώνων) είναι οι ομάδες που αποτελούν στην Ελλάδα το καλύτερο crash test για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ε, λοιπόν, ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία, την ΑΕΚ την κέρδισε ενώ με τον Ολυμπιακό αναμετράται στις 25 του Νοεμβρίου, μη έχοντας πλέον κανένα άγχος, αφού κατάφερε να περάσει αλώβητος από τους δύο πρώτους.

Συμπερασματικά, στον Ατρόμητο υποστήριζαν ότι θα μπουν να ευχαριστηθούν τα τρία αυτά παιχνίδια, αφού έχοντας κερδίσει τους βαθμούς στα θεωρητικά «εύκολα» ματς, είχε την άνεση να κάνει και κάποια ήττα.

Οι εμφανίσεις της ομάδας όμως, άφησε ευχαριστημένο και το φίλαθλο κοινό...