ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1: Με την ψυχή στο στόμα

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά με δυο γκολ στο β΄ ημίχρονο έκαμψε (2-1) την αντίσταση του Παναιτωλικού στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1: Με την ψυχή στο στόμα

Χάρη σε ένα εντυπωσιακό τρίλεπτο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σπάσει την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού και με δύο γκολ να φτάσει στη νίκη με 2-1 στην Τούμπα, εξασφαλίζοντας τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι χωρίς τους Μάτος και Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ είχε καθολική υπεροχή και κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να νικήσει τον Κυριακίδη.

Το αυτογκόλ του Μαρινάκη στο 63’ λύτρωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που πήρε και δεύτερο γκολ από τον Άκπομ, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος.

Ο Παναιτωλικός, που έπαιξε με σημαντικές απουσίες κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Καμαρά στο 71’ που πετάχτηκε σφήνα ανάμεσα στον Κρέσπο και τον Κίτσιου, δεν μπόρεσε όμως να απειλήσει τον ΠΑΟΚ με ισοφάριση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1
Σκόρερ: 63΄Μαρινάκης, 65΄Ακπόμ - 71 Καμαρά
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κάρτες: Σάκχοφ, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Κίτσιου, Πέλκας

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (85’ Χατσερίντι), Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Σάκχοφ (72΄Μαουρίσιο), Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους (86’ Λιάβας), Μαλής, Τσοκάνης, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (76’ Ρότσα), Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα - Καμαρά