Ουζουνίδης: «Δεν τα παρατάμε, δεν έχω πίεση»

Μια ήρεμη διαχείριση της διαμορφωθείσας κατάστασης είναι πλέον το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά τη σφαλιάρα από τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε επίσης στη συνέντευξη Τύπου, πως δε νιώθει πίεση για τη θέση του και ότι η ομάδα του δε θα τα παρατήσει.

Ουζουνίδης: «Δεν τα παρατάμε, δεν έχω πίεση»

Το πρώτο του σχόλιο είχε να κάνει αποκλειστικά με την εικόνα του ματς: Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε ενέργεια. Κάναμε τις φάσεις αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή. Γυρνούσαμε την μπάλα, αλλά μας έλειπε κάτι το ατομικό που θα μας έκανε τη διαφορά. Από εκεί και πέρα όσο περνούσε η ώρα έβγαινε η κούραση. Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά δεν έγινε αυτό. Είχαμε τρία δοκάρια αλλά έτσι είναι η μπάλα. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να το διαχειριστούμε ήρεμα. Δεν έχει χαθεί κάτι, δεν τα παρατάμε. Ο Ατρόμητος έπαιξε αμυντικά και εκμεταλλεύτηκε τη φάση που του δόθηκε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πώς μπορεί να αντιστραφεί η εικόνα, σημείωσε: «Από εμάς μπορεί να ανατραπεί. Να βγάλουμε περισσότερο εγωισμό και πίστη, να παίξουμε καλύτερα. Τι να κάνουμε δηλαδή, να το παρατήσουμε επειδή μείναμε πίσω; Δεν γίνεται».

Σε ερώτηση γιατί δεν ξεκίνησε ο Πόνσε, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, απάντησε: «Έκανε εξήντα σπριντ με την Μπάγερν δεν είχε φρεσκάδα. Αυτός ήταν ο λόγος. Αλλά δεν ήταν το θέμα ο Πόνσε. Άλλωστε απ’ όταν μπήκε δεν κάναμε φάση».

Για τη νευρικότητα των παικτών του τόνισε: «Δεν είναι θέμα απειθαρχίας. Νευρικότητα υπάρχει. Ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί. Η θέληση να βάλουμε γκολ και κάποια σφυρίγματα μας επηρέασαν. Αλλά θα πρέπει να διατηρούμε την ηρεμία μας. Η νευρικότητα μας έβγαλε από το παιχνίδι μας, δεν μας βοήθησε».

Όσο για το αν νιώθει πίεση για τη θέση του, ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν νιώθω. Είμαι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι εκεί».