Κουέστα: «Ανυπομονούμε να φέρουμε το Κύπελλο»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη Χουλιάν Κουέστα μίλησε για το ρεκόρ συμμετοχών του, αλλά και για τον μεγάλο στόχο της ομάδας την κατάκτηση του Κυπέλλου

Κουέστα: «Ανυπομονούμε να φέρουμε το Κύπελλο»

Ο Χουλιάν Κουέστα έγραψε τη δική του ιστορία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης της ομάδας σε συμμετοχές με την «κίτρινη» φανέλα.

Ο 33χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, που κατέρριψε ένα ρεκόρ, το οποίο κρατούσε από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ήρθε στον Άρη πριν από έξι χρόνια και έφτασε χθες τις 188 συμμετοχές, ξεπερνώντας τον Αρτούρ Λεκμπέλο που κατείχε, μέχρι πρότινος, την σχετική «πρωτιά» με 187 συμμετοχές.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή στιγμή, ο Κουέστα έκανε την παρακάτω δήλωση στο arisfc.com.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να προσθέτω στιγμές στην καριέρα μου με τον Άρη. Ήρθα πριν από έξι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια πόλη, που από την πρώτη μέρα μου έδωσε όλη την αγάπη της και τη βοήθεια για να ζήσω και να νιώσω σαν στο σπίτι μου.

Νιώθω πολύ περήφανος για τον Σύλλογό μου, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια βλέπω να μεγαλώνει λίγο-λίγο κάθε χρόνο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζει και ελπίζω φέτος να μπορέσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Γιατί το αξίζουν οι φίλαθλοί μας.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει μείνει ενωμένη και ανυπομονούμε να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν αυτά τα 6 χρόνια μαζί μου και όλους όσους με στηρίζετε συνεχώς στην ομάδα. Είμαι ένας από εσάς».