Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει ενδεκάδα, αλλά πάει με τους πιο «βασικούς»

O Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει το παραμικρό ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει ενδεκάδα, αλλά πάει με τους πιο «βασικούς»

O Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει το παραμικρό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναφορικά με τα πλάνα του για τη σημερινή αναμέτρηση. Εξαρχής όμως ο Βάσκος τεχνικός προσανατολιζόταν να πάει με ενδεκάδα... Κωνσταντινούπολης.

Δηλαδή με Τζολάκη, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Ποντένσε ή Μασούρα ή Ζέλσον, Φορτούνη, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη έκπληξη, καθώς ο Έσε πήρε τις ανάσες του με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει νόημα να μην παίξει απόψε.

Ακόμη και ο Τσικίνιο που αγωνίστηκε βασικός με τους «ασπρόμαυρους» έδειχνε χθες στον Ρέντη ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει ακόμη και βασικός. Φυσικά θα γίνει μία κουβέντα σήμερα με τον Μεντιλίμπαρ, έτσι ώστε να δει αν θα πρέπει να τον προφυλάξει και να πάει με δίδυμο Έσε - Ιμπόρα στα χαφ. Δύσκολο φαίνεται, αλλά καλό είναι να περιμένουμε. Ο Τσικίνιο πάντως δηλώνει ετοιμοπόλεμος. Αν δεν ήταν, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν θα ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη.

Η ουσία είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζοντας ότι το αποψινό ματς έχει μπόλικες παγίδες για τον Ολυμπιακό σκοπεύει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του και κυρίως να στηριχθεί περισσότερο στους παίκτες που τον έχουν φέρει στο σημείο που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή: στα ημιτελικά του Κόνφερενς και γερά στη μάχη του τίτλου.