Αθανασιάδης: «Πολύ σημαντικό ότι μείναμε συγκεντρωμένοι»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στο ημίχρονο

Αθανασιάδης: «Πολύ σημαντικό ότι μείναμε συγκεντρωμένοι»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης σε δηλώσεις του, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 2-1, τόνισε ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι η ομάδα του κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το θετικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο μόλις άρχισε βάλαμε γκολ αμέσως και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Έχεις και την μεγάλη επέμβαση στο γκολ του Άρη, πως το είδες; «Εκείνη την στιγμή κάνει το σουτ ο Μορόν κοντράρει, αλλάζει πορεία εντάξει την βγάζω αλλά ήταν 50-50».

Τι είναι αυτό που αλλάζει στο δεύτερο ημίχρονο, που κάνατε την ανατροπή και αλλάζετε την εικόνα σας; «Δεν ξέρω το σημαντικό είναι ότι πήγαμε μέσα και είπαμε κάποια πράγματα. Να πάμε την μπάλα σε σημείο που μπορούμε να απειλήσουμε, πολύ σημαντικό ότι μείναμε συγκεντρωμένοι».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για το ματς που Παναθηναϊκό και σε μία εβδομάδα που είναι αρκετά απαιτητική για την ψυχολογία σας και την βαθμολογία; «Εντάξει σίγουρα είναι πολύ σημαντική, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Τετάρτη, πρέπει να είμαστε και αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα θα πρέπει να τα νικήσουμε όλα».

Έχετε καταφέρει να πάρετε 15 βαθμούς ενώ έχετε βρεθεί πίσω στο σκορ, δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοια επίδοση, τι δείχνει αυτό για εσένα; «Αυτό δείχνει ότι δεν τα παρατάμε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Η κατάκτηση του περσινού νταμπλ σας έχει βοηθήσει να έχετε ποιο ατσαλένιο χαρακτήρα; «Σίγουρα έχει βοηθήσει πάρα πολύ αλλά το πέρσι είναι πέρσι, ξεχάστηκε και βλέπουμε τι θα γίνει φέτος».

Έχετε 28 επιθετικές προσπάθειες και στα έξι γκολ είναι κοντά στα τέσσερα, φοβήθηκες έτσι όπως τελείωνε το παιχνίδι μην δεν πάρετε τους τρεις βαθμούς; «Εντάξει όσο περνούσε ο χρόνος και η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, φυσιολογικά είναι όλοι το σκεφτόμασταν γιατί την έχουμε πατήσει και στο παρελθόν, αλλά δόξα το θεό όλα πήγαν καλά σήμερα».