Ολυμπιακός: Οδηγίες της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε τις καθιερωμένες οδηγίες προς τους φιλάθλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Οδηγίες της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στις 20:30 ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα play off της Super League. Ενόψει του αγώνα η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες όσους βρεθούν απόψε στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ» Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

• Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .

• Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

• Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

• Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.».