Ολυμπιακός: Πώς ο Ζέλσον μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά στον ΠΑΟΚ!

Ο ξεκούραστος Ζέλσον Μάρτινς μπορεί να αποδειχθεί «κλειδί» για τον Ολυμπιακό στη μάχη με τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη (20/4, 20.30).

Ολυμπιακός: Πώς ο Ζέλσον μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά στον ΠΑΟΚ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς του ποδοσφαιριστές στο ματς με τον ΠΑΟΚ (20/4, 20.30). Απολύτως θεμιτό να αφήσει εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, είναι λογικό να κρατήσει στον πάγκο τους Ελ Κααμπί και Ορτέγκα ή ακόμη-ακόμη και κάποιον από τους βασικούς χαφ, εφόσον στα κρίσιμα τεστ που θα γίνουν έως το μεσημέρι της Κυριακής (20/4) διαπιστωθεί ότι τα πόδια τους είναι βαριά.

Υπάρχουν όμως ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ναι μεν ο Κάρμο είναι ο βασικός «πυλώνας» της άμυνας, αλλά ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει στον Άμπι, όπως και στον Ντόη ώστε ένας από τους δύο να περάσει στο πλευρό του Ρέτσου.

Για τον Ροντινέι υπάρχει η επιλογή του Κίνι, ο οποίος μπορεί να μην έχει την ποιότητα του Βραζιλιάνου, αλλά δεν γίνεται να παίζει και όλα τα ματς ο «Ρόντι»!

Στη δε θέση του Φορτούνη υπάρχει ο Μασούρας για να ξεκινήσει, αλλά υπάρχει και ο Ζέλσον που είναι ξεκούραστος και διψασμένος για να παίξει σε ένα μεγάλο ματς.

Μάλιστα, επειδή ο Ζέλσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που με μία του ενέργεια μπορεί να προκαλέσει σαματά στις αντίπαλες άμυνες, ίσως να αποδειχθεί και κομβικός ως προς την εξέλιξη του ματς. Κι αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ υποφέρει αρκετά στα άκρα του όταν είναι σε συνθήκες άμυνας.

Στον Ζέλσον ταιριάζουν τέτοιου είδους παιχνίδια και ειδικά όταν απέναντί του έχει ακραία μπακ που αποδεδειγμένα το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, είτε σε επίπεδο επιστροφών, είτε στο «ένας εναντίον ενός».