Ολυμπιακός: Γιατί κάνει μεγάλο ροτέισον ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να προχωρήσει σε πολύ μεγάλο ροτέισον για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ποιος ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.

Ολυμπιακός: Γιατί κάνει μεγάλο ροτέισον ο Μεντιλίμπαρ

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει ροτέισον για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι αποφάσεις του μετά την προπόνηση του Σαββάτου προκάλεσαν αίσθηση.

Ο Βάσκος προπονητής αποφάσισε να αποκλείσει τον Ροντινέι, τον Φορτούνη και τον Κάρμο. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρητικά δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα. Ωστόσο ο Μεντιλίμπαρ πήρε την απόφαση να τους αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν σημαίνει ότι υποτιμάει το παιχνίδι ή ότι δεν ασχολείται ξαφνικά με το πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά σε αυτό πρέπει να παίξουν όσοι είναι έτοιμοι και τα πόδια τους είναι πιο φρέσκα. Ο Ροντινέι με τον Κάρμο έπαιξαν 120 λεπτά με την Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Φορτούνης έπαιξε 109 λεπτά.

Επίσης ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του ότι η ομάδα του έχει την Τετάρτη το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, την άλλη Κυριακή παίζει με τη Λαμία και τη Μ. Πέμπτη θα παίξει στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ περιμένει η ρεβάνς στις 9 Μαΐου στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα δεν είναι απλό για τον Ολυμπιακό και ο Μεντιλίμπαρ κάνει μία διαχείριση του ρόστερ για να έχει βασικά κομμάτια της μηχανής του σε πολύ καλή κατάσταση στους ημιτελικούς με τους Άγγλους.