Δεν χρειάστηκε καν να τους μιλήσει ο Μαρτίνς για το ντέρμπι - Τους έβλεπε και δεν τους… χόρταινε

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει στους παίκτες του τις κλασικές ομιλίες «ντόπας» ενόψει Παναθηναϊκού. Κι αυτό γιατί είχαν ήδη αναλάβει δράση οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

 Δεν χρειάστηκε καν να τους μιλήσει ο Μαρτίνς για το ντέρμπι - Τους έβλεπε και δεν τους… χόρταινε

Είναι από τα ματς που τα λόγια περιττεύουν. Όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία του για την Ντουντελάνζ και αρκετοί ποδοσφαιριστές (και δη οι ξένοι) ρωτούσαν τους παλαιότερους για το κλίμα που επικρατεί στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα με την οποία έχουν προετοιμαστεί για την αποψινή αναμέτρηση (11/11, 19.30).

Προφανώς και δεν υποτίμησαν την Ντουντελάνζ. Άλλωστε αποδείχθηκε στο γήπεδο και με την «πεντάρα» που έριξαν στους Λουξεμβούργιους, ότι κι εκείνους τους αντιμετώπισαν με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Το θέμα είναι ότι δεν συμβαίνει και τόσο συχνά ενώ το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι για την Ευρώπη, να ξεκινούν ήδη οι συζητήσεις για το ματς που θα ακολουθούσε του αγώνα του Europa League…

Κι αυτές οι συζητήσεις δεν έγιναν από τον προπονητή προς τους παίκτες, αλλά μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Με λίγα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς πέρα από τα κλασικά που είπε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά το 5-1 της Πέμπτης, ότι θα πρέπει να εμφανιστούν το ίδιο ορεξάτοι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν χρειάστηκε να τους πει περισσότερα πράγματα στις δύο προπονήσεις που ακολούθησαν.

Σήμερα θα κάνει την ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο, θα τους πει δύο λόγια για το τακτικό κομμάτι, θα τους πει φυσικά και κάποια πράγματα για τη σημασία που έχει το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που οι παίκτες «διψάνε» να ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, περιττεύουν οποιεσδήποτε ομιλίες «ντόπας» από τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τούς έβλεπε τις τελευταίες δύο μέρες στον Ρέντη και δεν τους… χόρταινε. Έβλεπε έναν Νάτχο να λέει ότι «εγώ θα παίξω και με… ένα πόδι». Ο Ναουέλ επίσης αποδείχθηκε «παλικάρι», κερδίζοντας τον χρόνο και φωνάζοντας «παρών» αν και το χτύπημα στη μέση ήταν αρκετά ύπουλο.

Όλοι λοιπόν θέλουν να παίξουν στο ντέρμπι και δεν έμειναν στα λόγια. Το «είπαν» στον προπονητή τους με την εικόνα που παρουσίασαν στον Ρέντη.