Η διαχείριση του Μάρτινς και οι πόντοι που κερδίζει

Ο Όσκαρ Γκαρθία αποθεώνει τον Πορτογάλο, αλλά τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση για τον Αντρέ.

Η διαχείριση του Μάρτινς και οι πόντοι που κερδίζει

Σε μία περίεργη και δύσκολη σεζόν υπάρχουν πολλές εναλλαγές στις εντυπώσεις είναι πολλές. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον… μαραθώνιο έχοντας μείνει αρκετά πίσω και βρέθηκαν μπροστά στην κούρσα και άλλοι που ήταν πρώτοι και βρέθηκαν τελευταίοι. Όπως και να ‘χει τα πάντα θα παίξουν ρόλο και θα ληφθούν υπόψη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αντρέ Μάρτινς για παράδειγμα είναι μία τέτοια περίπτωση. Ένας ποδοσφαιριστής που βρήκε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου. Ο Όσκαρ Γκαρθία δημόσια έχει τοποθετηθεί για τον Πορτογάλο και τον έχει φέρει ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Παρόλα αυτά ο Καταλανός προπονητής δεν του έχει δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα μόλις εννιά λεπτά έπαιξε με τον Χάσι στον πάγκο. Ο Λεμονής τον έβαλε για 61’ λεπτά στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια αγωνίστηκε για 23’ κόντρα στον Πλατανιά και 13’ κόντρα στον Λεβαδειακό. Στο Κύπελλο ο Έλληνας τεχνικός του έδωσε τέσσερα 90λεπτα δύο με τον Πλατανιά, ένα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και ένα με τον Αχαρναϊκό, ενώ αγωνίστηκε και 45’ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γκαρθία από την άλλη τον χρησιμοποίησε μόλις τέσσερα λεπτά στο εντός έδρας 1-0 επί του Πανιωνίου και 66’ στο πρόσφατο 0-4 στα Χανιά επί του Πλατανιά. Ο 44χρονος τεχνικός είχε αναφερθεί στον Μάρτινς και στη διάθεση που δείχνει στις προπονήσεις, αλλά αυτό δεν είχε αντίκτυπο και στις συμμετοχές.

Γιατί, όμως, γίνεται όλη αυτή η κουβέντα για τον Πορτογάλο; Ήταν ο MVP της πρόσφατης αναμέτρησης στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά, ενώ στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ίσως ο μοναδικός (άντε και λίγο ο Ζιλέ) που είχε διάθεση και δεν το είδε σαν αγγαρεία.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο 28χρονος χαφ έκανε κάτι το φοβερό, αλλά σίγουρα δεν ήταν αδιάφορος και δεν είχε στο μυαλό του την τριήμερη άδεια. Τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πλατανιά και Πανιώνιο του έδωσαν πόντους. Το τι θα συμβεί, όμως, το καλοκαίρι είναι ένα άλλο θέμα και θα εξαρτηθεί φυσικά και από το ποιος θα είναι ο προπονητής.