«Νίκη επί του ΠΑΟ δεν είναι μόνο τρεις βαθμοί. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς, είμαστε ο Ολυμπιακός»

Έτσι βλέπει το ντέρμπι ο Παπέ Σισέ: «Να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Νίκη επί του ΠΑΟ δεν είναι μόνο τρεις βαθμοί. Θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς, είμαστε ο Ολυμπιακός»

Για τον Παπέ Αμπού Σισέ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνοι τρεις βαθμοί. Είναι κάτι περισσότερο. «Θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα ματς, είμαστε ο Ολυμπιακός», λέει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε για το ντέρμπι στη Real News: «Όλοι όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα γνωρίζουμε τη σημασία τού να κερδίσουμε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ο αγώνας που ο κόσμος μας θέλει περισσότερο από κάθε άλλον να πάρουμε τη νίκη. Μας το ζητούν παντού και αυτό θέλουμε να πετύχουμε.

Μια νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο τρεις βαθμοί, είναι μια νίκη που σημαίνει πολλά και για την ψυχολογία, αλλά και για τον κόσμο μας. Εμείς θέλουμε να τους γεμίσουμε με χαρά και ενθουσιασμό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Η νίκη με την Ντουντελάνζ μάς έκανε καλό, επιβεβαιώσαμε πως ανεβαίνουμε από αγώνα σε αγώνα. Μπαίναμε καλά στα ματς, κάνουμε ευκαιρίες, θέλουμε να σκοράρουμε νωρίς. Την Πέμπτη το καταφέραμε, μακάρι να το κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα ματς, είμαστε ο Ολυμπιακός.

Ξέρουμε που βρισκόμαστε ακόμη και μέσα από αυτό το ντέρμπι επιθυμούμε να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο στόχος μας, άλλωστε, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη. Το βασικό είναι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να βλέπουμε μετά τα ματς ένα-ένα, ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».