Αλμέιδα: «Τα επόμενα τρία ματς είναι καθοριστικά»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη και αναφέρθηκε και στα ματς που ακολουθούν.

Αλμέιδα: «Τα επόμενα τρία ματς είναι καθοριστικά»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα τονίζοντας πως αυτό το ματς, αλλά και εκείνα με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν θα κρίνουν πολλά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε:

Για την κατάσταση που είναι η ομάδα ενόψει Άρη: «Πηγαίνουμε καλά, η ομάδα ξεκουράζεται πλέον είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αύριο τον Άρη που ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν περιμένει παρόμοιο παιχνίδι με τα προηγούμενα που έχει παίξει φέτος με τον Άρη: «Θα είναι κάτι παρόμοιο, γνωριζόμαστε και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές».

Για το τι μπορεί να κάνει ένας προπονητής για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο να εκπλήξουμε ο ένας τον άλλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μπορεί να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση στη στρατηγική, αλλά οι παίκτες κάνουν τα πράγματα στο τέλος στο γήπεδο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ισοδύναμο, μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει, αλλά δύσκολα αυτήν την περίοδο».

Για το αν τα τρία ματς που ακολουθούν θα κρίνουν πράγματα για τον τίτλο: «Πιστεύω πως ναι και μακάρι να είναι έτσι. Μετά έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να παίξουμε δύο παιχνίδια σε τέσσερις μέρες. Το πιο πιθανό αυτά τα παιχνίδια να είναι καθοριστικά. Κάθε φορά που περνάει ένα παιχνίδι το επόμενο είναι ακόμα πιο σημαντικό».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι κοντά στην ομάδα και την εμψυχώνουν: «Είμαι πάντα ευγνώμων στον κόσμο μας. Η ενέργεια που μας μεταφέρει είναι κάτι το μοναδικό. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούν οι παίκτες μας να δίνουν την ψυχή τους».